7.08.2024 г., 11:31 ч.

върху червеното.... 

  Поезия
68 0 0

Върху червеното шарено одеяло

на леглото: стиховете, хляба

и парите между тях.

Моите движения също се побират

в това разстояние.

© Петър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??