10 may 2018, 19:42

Върна ме 

  Poesía » Verso libre
611 2 0


И останах там

сама, сама

акомпанирана

само, само

от дъжда на пианото

някъде без теб

в нощта, в мрака

без да зазори,

беше само кошмар,

събуди ме 

усмивката ти...

© Вяра Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??