May 10, 2018, 7:42 PM

Върна ме 

  Poetry » Free verse
609 2 0


И останах там

сама, сама

акомпанирана

само, само

от дъжда на пианото

някъде без теб

в нощта, в мрака

без да зазори,

беше само кошмар,

събуди ме 

усмивката ти...

© Вяра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??