10.05.2018 г., 19:42 ч.

Върна ме 

  Поезия » Свободен стих
610 2 0


И останах там

сама, сама

акомпанирана

само, само

от дъжда на пианото

някъде без теб

в нощта, в мрака

без да зазори,

беше само кошмар,

събуди ме 

усмивката ти...

© Вяра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??