6 ene 2009, 16:20

Върнах се 

  Poesía » Otra
790 0 4

Отново съм тук.

Върнах се, за да помисля.

Върнах се с надеждата да разбера.

Върнах се, защото ми се искаше

да си припомня вятъра и неговата топлина.

Все още беше там

споменът за помъдрелите коси.

Усмивката и черните очи.

Коленичейки.

Крещейки.

Взирайки се втренчено в теб.

И с плътен глас ти казва нещо,

така че стопля се ледът,

получил форма на сърце.

Разбрах,

че дните ми не са били изгубени,

дори и аз да съм била изгубена в тях.

Разбрах,

че по-силен и от чувствата

е споменът за тях.

Усетих полъха на вятъра

в косите ми да си играе.

И с усмивка се сбогувах със старото,

разбрала вече нуждата от неговия край.

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??