6 oct 2011, 20:56

Върни ми пак покоя отпреди 

  Poesía » De amor
509 0 1

Вълните, галещи брега,

заспиват върху твърдата му гръд...

 

Дали към мене още търсиш път?!

Обичам те

                     и моля те:

                                          Ела!

 

Върни ми пак покоя отпреди –

до тебе да притихвам уморен!

 

Пред утрото на всеки идващ ден

с любов и нежност ме окриляй ти!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ще,ще
    Щом толкова много го искаш...
    Успех в търсенето и намирането!
Propuestas
: ??:??