6 окт. 2011 г., 20:56

Върни ми пак покоя отпреди 

  Поэзия » Любовная
510 0 1

Вълните, галещи брега,

заспиват върху твърдата му гръд...

 

Дали към мене още търсиш път?!

Обичам те

                     и моля те:

                                          Ела!

 

Върни ми пак покоя отпреди –

до тебе да притихвам уморен!

 

Пред утрото на всеки идващ ден

с любов и нежност ме окриляй ти!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ще,ще
    Щом толкова много го искаш...
    Успех в търсенето и намирането!
Предложения
: ??:??