5 may 2023, 0:33

Върни ни всичко 

  Poesía » Civil
318 1 1
Върни ни всичко

 

Очакваме чудо да стане от раз.

Работихме като пчелички.

Вселено, Вярата върни във нас. 

Очакваме от теб – да върнеш всичко!

© Веси Филипова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??