5.05.2023 г., 0:33 ч.

Върни ни всичко 

  Поезия » Гражданска
311 1 1
Върни ни всичко

 

Очакваме чудо да стане от раз.

Работихме като пчелички.

Вселено, Вярата върни във нас. 

Очакваме от теб – да върнеш всичко!

© Веси Филипова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

В нещастието няма друго лекарство, освен надеждата »

19 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??