May 5, 2023, 12:33 AM

Върни ни всичко 

  Poetry » Civilian
359 1 1
Върни ни всичко

 

Очакваме чудо да стане от раз.

Работихме като пчелички.

Вселено, Вярата върни във нас. 

Очакваме от теб – да върнеш всичко!

© Веси Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??