27 mar 2015, 22:56

Върни се 

  Poesía » De amor
419 0 0

Върни се, скъпа, не разбра ли вече, че не мога да дишам без теб?
Върни се, защото живея в тъга и без теб за мен е мрачен всеки слънчев ден!
Ако дойдеш сега да ме видиш съм сигурен, че дори няма да ме познаеш....
Заклевам се, че не мога да спя спокойно когато знам, че си далече....

Навън слънцето грее, а в моята стая всичко е тъмнина и сянка....
И ако нещата продължават така, най-вероятно няма дълго да живея....
Защото само ти си слънцето за мен и само ти ми даваш истински кураж....
Само ти, скъпа ме караш да се чувствам силен и само с теб мога всичко да постигна!

Върни се, скъпа, и двамата знаем, че всеки край е едно ново начало....
Върни се, защото откакто те няма всяка вечер сънувам пак да сме заедно!
Върни се, защото само ти познаваш моето сърце и знаеш колко е скромно и слабо....
Върни се, скъпа, за да мога пак да дишам, защото за края ми е още много рано!

© Калоян Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??