7 sept 2007, 12:06

Върни се миг 

  Poesía
520 0 5
                             Върни се миг


        Върни се миг!
        От онзи ден, когато
        реката беше сън,
        усмивката - реалност.
        Когато... очите ти,
        затичани след слънчев лъч,
        рисуваха мига,
        след нас останал!
        Върни се миг!

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??