9 sept 2008, 21:40

Върви 

  Poesía » De amor
791 0 3

Върви!

За миг не се обръщай,

назад е миналото - там съм аз....

Реши напред да тръгнеш

и любовта й да си върнеш.

Вече не я лъжи

и цялата любов й ти дари,

а за мене не мисли.

Само за миг ти се обърни,

за последно да видя твоите очи.

Очи , които до вчера ме горяха

и устни, които нежно ми шептяха...

Нима искам много...?!

Само истината ми кажи

и после тихо си тръгни...

Върви, моля те, върви...

ЗАПОМНИХ ЗАВИНАГИ ТВОИТЕ ЧЕРТИ!!!

© Женя Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??