5 mar 2008, 21:18

Върви си... 

  Poesía » De amor
1033 0 2

Върви си там, откъдето ти дойде -

нахлу в съня и мислите -

кой ти позволи да се настаниш?

Върви си, колко пъти да повтарям,

пускам те и вратата аз отварям.

Край на твоите лъжи...

До тук с фалшивите сълзи

Върви си... остави ме!

По-добре сама, отколкото с теб сега!

Забрави ме, за да те забравя и аз!

Всичко между нас беше фалш.

Върви си... за да е спокойна в мен душата,

а раната дълбока да зарастне в тъмнината!!!

 

© Меглена Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??