Mar 5, 2008, 9:18 PM

Върви си... 

  Poetry » Love
1032 0 2

Върви си там, откъдето ти дойде -

нахлу в съня и мислите -

кой ти позволи да се настаниш?

Върви си, колко пъти да повтарям,

пускам те и вратата аз отварям.

Край на твоите лъжи...

До тук с фалшивите сълзи

Върви си... остави ме!

По-добре сама, отколкото с теб сега!

Забрави ме, за да те забравя и аз!

Всичко между нас беше фалш.

Върви си... за да е спокойна в мен душата,

а раната дълбока да зарастне в тъмнината!!!

 

© Меглена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??