12 jun 2020, 14:40

Върви си! Остани! 

  Poesía » De amor, Verso libre, Otra
652 2 1

Върви си как да изрека на глас, 

когато всичко в мен крещи остани?

Как да забравя как в ръцете ти горях, 

забравяйки всичко, само не и теб?

 

Върви си! Не, моля те, остани 

и само мой завинаги бъди!

Остани — в сърцето и в душата, 

завинаги двама с теб в любовта!

 

 

 

22.05.2020 г./ 18:00 ч.

Гр. Хасково

© Мечтателка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Когато човек е запомнил хубавите мигове и е благодарен за това, любовта след време пак ще го посети! Благодаря за споделеното!
    Желая ти много нови творчески успехи!
Propuestas
: ??:??