21 sept 2008, 19:38

Вътре 

  Poesía
637 0 5

Във себе си съм сам

и едновременно

присъства аплодираща тълпа.

Оценка?

Критерият е

знание/незнание,

но думата повлича в пропастта.

Пред залата затихнала

съзирам мрак

и чувствам пустота.

Вселените са част от

моята

ВСЕЛЕНА,

но истината е, 

че те

не се интересуват от това.

© Иван Проданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??