Във себе си съм сам
и едновременно
присъства аплодираща тълпа.
Оценка?
Критерият е
знание/незнание,
но думата повлича в пропастта.
Пред залата затихнала
съзирам мрак
и чувствам пустота.
Вселените са част от
моята
ВСЕЛЕНА,
но истината е,
че те
не се интересуват от това.
© Иван Проданов Всички права запазени
Поздрав!