26 abr 2008, 18:23

Във тихото там на нощта 

  Poesía » De amor
957 0 16

И литва в небето сълзата ми,

забравила всяка тъга.

Щастлива днес е душата ми,

владее я сега любовта.

 

 

През бурите мина подпочвено,

сърцето запази в плам.

Пребори се с всичко безочливо,

не запази от тъгата и грам.

 

 

Срама изостави в пътеките,

загърбен се скита сега.

Любовта разгоря се под вейките,

във тихото там на нощта. 

© Пламена Добрева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??