Apr 26, 2008, 6:23 PM

Във тихото там на нощта 

  Poetry » Love
948 0 16

И литва в небето сълзата ми,

забравила всяка тъга.

Щастлива днес е душата ми,

владее я сега любовта.

 

 

През бурите мина подпочвено,

сърцето запази в плам.

Пребори се с всичко безочливо,

не запази от тъгата и грам.

 

 

Срама изостави в пътеките,

загърбен се скита сега.

Любовта разгоря се под вейките,

във тихото там на нощта. 

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??