14 may 2019, 15:31

Във въздуха 

  Poesía » De amor
356 1 2

Във въздуха около мен си,

мога да откъсна листо

от плътността, с която го запълваш,

да облека риза от заряда чувства

пропити в прозрачността му.

Нямам сили да издишам,

въпреки, че отново ще те вдишам.

Задържам те в дъха си,

усвоявам всяка луда молекула,

изградена със сложността да те има

във вибрациите на живота,

подвластен да не съществува

без необходимостта от въздух.

© Misteria Vechna Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хей, Рени, приказно е, когато си някъде наоколо!
  • Мистерия е всичко и тук е по- по- най-!
Propuestas
: ??:??