3 abr 2021, 1:17

Въздух и пепел 

  Poesía
301 2 5

 

Въздух и пепел

 

Повече от всичко,
повече от нищо,
всичко се променя,
всичко се въздиша,
всичко се обема
в някакви капризи,
кошници и рими,
погледи и ризи,
острови и рози,
пепел и поеми,
въздух и дървета,
вятъра
...и теб. 

 

 

 

© Йоана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??