16 feb 2008, 7:48

Въздухът, който аз дишам 

  Poesía » De amor
1584 0 0


Въздухът, който аз дишам

В тази непрогледна нощ запали своя фар.
Усети този изгарящ те въздух - нещо му има!
Някой любовен дух ти дава своя дар.
Любовта не се спира, навсякъде около нас се намира.

Запази нощта и въздуха, който вдишвам,
Той ме изпълва с мисли за теб, които въздишам.
Рееща се ме води по обратения път.
Любовта в кръвта ми я чувствам гореща.

© Няма Такова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??