4 nov 2005, 23:40

Възход или падение 

  Poesía
812 0 4


Дните плахо се редят
като мъниста на броеница.
Очите ми отворени, не спят,
сърцето е ранена птица.

Не усещам как се изнизват часовете
и превръщат се в празни междучасия,
как ме гонят ветровете
на неизпълнени обещания.

Знам, че нещо трябва да върша.
Имам точна, определена цел,
но се чувствам като оглозгана мърша,
като мъртвец изстинал, посинял.

Взирам се в нищото и мъча да открия мечтата.
Протягам ръце към далечното,за да уловя някакъв мираж.
Откривам ли - или се лъжа - истината...
"Боже мой ще имам ли кураж,
да следвам своята съдба,
ще имам ли воля и сила да спечеля таз борба..."

© Н Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Веднага ще внеса корекциите, хубаво е когато някой ти вижда грешките и те напътства със съвети!!!
  • Ами доста по-добре, мерси за помощта!!!
  • Как ти звучи: "сърцето е ранена птица."?
  • Мерси, надявам се искренно!!!
Propuestas
: ??:??