6 abr 2007, 9:29

ВЪЗКРЕСЕНИЕ 

  Poesía
689 0 0
Честито Възкресение Христово!
Честит да бъде този Ден Велик!
Хората да видят светлината
и да повярват в добротата в този миг!

Дано да пълни с обич той сърцата!
Всеки със любов ръка да подаде,
на ближния във беда изпаднал,
вяра да му вдъхне за утрешният ден!

Да помним, че на кръста Исус за нас умрял е!
В много мъки - изкупил грехове !
Дарил ни вярата, надеждата и любовта си
и светъл път, по който да вървим !

© Веселина Узунова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??