Възкръсна Бог! Погледнах към небето –
дъждовно вчера, днес е слънчев смях.
С възторг душа и тяло – леки светят.
И няма смърт! Помръкна всеки грях!
Празнува, слави Те вселена цяла!
Възкръсна, Боже! Свят, невинен, чист!
Цъфти денят – възкресна радост бяла.
И стих щастливо търси своя лист.
© Милена Френкева Todos los derechos reservados
Христос воскресе, Роси! Много любов, мир и благодат!