14 feb 2008, 16:17

Възлюбих те 

  Poesía » De amor
875 0 1

Възлюбих те 

 

Може друг да ти казва: "Обичам те",

може друг да прошепне слова

на безкрайна любов от сърце и душа.

Ала Господ ти казва: "Възлюбих те

с най-прекрасна и силна любов на света.

© Христина Семовска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??