Feb 14, 2008, 4:17 PM

Възлюбих те 

  Poetry » Love
874 0 1

Възлюбих те 

 

Може друг да ти казва: "Обичам те",

може друг да прошепне слова

на безкрайна любов от сърце и душа.

Ала Господ ти казва: "Възлюбих те

с най-прекрасна и силна любов на света.

© Христина Семовска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??