23 abr 2009, 9:39

... Възраждане... 

  Poesía » De amor
587 0 0

И сега душата ми е цяла и сърцето ми е цяло,
ето го там, вляво, стои заздравяло,
не мога да повярвам, че си отново до мене,
вътрешният глас от болката не се чува и не стене,
късчетата от разпиляното сърце са вече подредени,
и тези късчета са вече от любов заобиколени.
Няма да те питам как реши, защо реши,
да спреш мъката и пак така да спре да ме боли,
щастлива съм, че пак до мене те имам,
и смятам всяко чувство от теб до безкрай да изпитам.
Че това не беше краят, бях убедена и го знаех,
ала всеки спомен, всяка мисъл да забравя се стараех
и това беше грешка, защото ти си ме обичал,
това беше грешка, защото дълго си се вричал,
да ме видиш и да чуеш гласа ми,
да ме искаш и отново да спираш дъха ми.

© Димитрина Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??