1 jun 2009, 15:52

Взаимност 

  Poesía » De amor
2109 2 39

     

        Взаимност

 

 

Твоят дом е просторен.

С зелени стени.

Полилеят е жълт.

Прилича на слънце.

Огледалото – две

строги, мъжки очи,

във които се раждам.

По-крехка от зрънце.

В твоя дом съм на завет.

До топло сърце.

И на дъх разстояние.

Пареща близост.

Имам място във скрина.

Едно чекмедже.

А мечтите подреждам

до твоите ризи.

В този дом

и ъглите нашепват.

За обич.

Тук съм себе си. Твоя.

Единствена.

Нощем вятърът тих

в любов ни зарича.

 

А леглото мълчи.

С печат за взаимност.

 

 

30.04.2009 г.

 

               

                                 клип, Взаимност


            

© Гергана Шутева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??