Светът е светлосив,почти безцветен.
Реки от липсва на съчувствие текат по него.
Извират извори от злоба ,вонят на лицемерие.
Съсухрена шушулка-свит човекът ,крие се и чезне.
Залязва сутрин слънцето на Изток.
Звездите греят само на гланцирана хартия.
А птиците са само оригами .
И чувствата –шаблонен отпечатък.
© Просто Някой Todos los derechos reservados