10.05.2011 г., 21:50 ч.

Взор 

  Поезия
547 0 2

Светът е светлосив,почти безцветен.

Реки от липсва на съчувствие текат по него.

Извират извори от злоба ,вонят на лицемерие.

Съсухрена шушулка-свит човекът ,крие се и чезне.

 

Залязва сутрин слънцето на Изток.

Звездите греят само на гланцирана хартия.

А птиците са само оригами .

И чувствата –шаблонен отпечатък.

 

© Просто Някой Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??