May 10, 2011, 9:50 PM

Взор 

  Poetry
492 0 2

Светът е светлосив,почти безцветен.

Реки от липсва на съчувствие текат по него.

Извират извори от злоба ,вонят на лицемерие.

Съсухрена шушулка-свит човекът ,крие се и чезне.

 

Залязва сутрин слънцето на Изток.

Звездите греят само на гланцирана хартия.

А птиците са само оригами .

И чувствата –шаблонен отпечатък.

 

© Просто Някой All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??