Тези твоите кафяви очи готови да рушат и създават отново и отново..
Докосването ти с ръката като лек ветрец, а казващ толкова много..
Руменината по страните ти издаващи бликащата ти истински дълбока любов..
Само за мен. Всичко това само за нас.
Камелия Илиева (Kami Choi Ilieva)
© Камелия Илиева Todos los derechos reservados