25 jun 2023, 6:52

XXV VI 

  Poesía » Filosófica
441 0 0

XXV VI 3:40 ч.

 

Отново чувствам се самотен

И думите изписвам, леко потен

Не че има нещо точно

Просто топло е през Юни.

 

Отново чувствам се изгубен

Отклонен от правилният път

Но защо се тъй получи пак

Уж урокът бях научил аз.

 

Отново мисля и за нея

Дали ще ми се обади на зори

Миналият път пропусна

Аз нея нараних, нали?

 

Отново иска ми се да не бях

Подвластен аз на моят нрав

Заменящ сегашното желание

За истинско удовлетворение

 

Отново имам ден рожден

Чак пък празник, хайде не

Ден за бройка сложен днес

Но пък кво, защо да не

 

Отново мога си пожелая

Тва от което имам нужда

И този път ще го направя

Че иначе ще бъде жалко

 

Отново питам се какво е

Това от което имам нужда

Май ще взема него да си пожелая

"Що е туй де имам нужда?"

 

 

© Nletekyvtw vbPmCBbtyE Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??