26 may 2016, 16:14

xxx30 

  Poesía
441 0 1

                              На Емо

Тъгата цяла ме превзе.

Изстиска ме  до изнемога.

Аз влача капнали нозе,

но да я следвам днес не мога.

 

Печал ме грабна. С кикот тих

мозайка спомени разпръсна

и аз внезапно се смалих....

Внезапно страх неистов лъсна.

 

Страхът, че няма те до мен -

усмихнат, топъл, мой и нежен...

И всяка нощ и всеки ден 

крещи въпросът неизбежен :

 

ЗАЩО?...Какво и как се случи,

та ти  изчезна мигом в мрака

и вие вятър като куче

и с мен луната се разплака...

 

 

 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??