8 jun 2016, 22:31

xxx35 

  Poesía » De amor
348 0 1

                                        На Емо

 

Липсваш ми ...Знаеш ли колко?

Пълни са нощите с болка.

Викам те.Ти не отвръщаш.

Тъмно, студено е в къщи.

Чакам те!Чакам напразно.

До мен леглото е празно.

От тишината се плаша.

Счупи се тя като чаша.

Търся те денем в тълпата.

Ти ли отключваш вратата?

Ти ли с усмивка ме срещаш

и изненадваш ме с нещо?

Зъзна.Не спирам да плача.

Щом се раздипли вън здрача,

знам, ще се върнеш при мене

в сънища несподелени.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??