На Емо
Нали не ти е болно,
самотно и студено?
Почиваш си доволно
и мислиш си за мене?
Избяга. Скри се просто
от грижи и проблеми.
Аз кръста си ще нося.
За тебе и за мене.
Помагай ми безмълвно.
Съветвай ме. Пази ме.
Тъгата ми е пълна
сега със твойто име.
И, ако всяка мисъл
до теб да стигне може,
кажи, че няма смисъл
въобще да се тревожа,
че вечно ще сме двама -
наяве и в съня ми -
че няма, няма, няма
да свърши любовта ни.
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados