16 мар. 2016 г., 23:47

xxx6 

  Поэзия » Любовная
514 0 1

                                 На Емо

 Нали не ти е болно,

самотно и студено?

Почиваш си доволно

и мислиш си за мене?

 

Избяга. Скри се просто

от грижи и проблеми.

Аз кръста си ще нося.

За тебе и за мене.

 

Помагай ми безмълвно.

Съветвай ме. Пази ме.

Тъгата ми е пълна 

сега със твойто име.

 

И, ако всяка мисъл

до теб да стигне може,

кажи, че няма смисъл

въобще да се тревожа,

 

че вечно ще сме двама -

наяве и в съня ми -

че няма, няма, няма

да свърши любовта ни.

 

 

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??