На Емо
Днес слагай маса! И точѝ
от синьото небесно вино
и ако то ни загорчи
с целувки ще го подсладиме.
Пет звездни свещи ще горят.
С теб ще се гледаме в очите.
В безплътния отвъден свят
на лунни лампи под лъчите
ще си танцуваме безкрай.
Ще се усмихвам.Ти ще пееш.
И целият прекрасен Рай
ще иска с нас да преживее
рождения ти ден красив
и нашата любов да види.
А дявол чер и заядлив
от Ада чак ще ни завиди...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Емчочко мой!
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados