14.05.2017 г., 22:30 ч.

xxx60 

  Поезия » Любовна
567 0 2

                                             На Емо

 

Днес слагай маса! И точѝ

от синьото небесно вино

и ако то ни загорчи

с целувки ще го подсладиме.

 

Пет звездни свещи ще горят.

С теб ще се гледаме в очите.

В безплътния отвъден свят

на лунни лампи под лъчите

 

ще си танцуваме безкрай.

Ще се усмихвам.Ти ще пееш.

И целият прекрасен Рай

ще иска с нас да преживее

 

рождения ти ден красив

и нашата любов да види.

А  дявол чер и заядлив

от Ада чак ще ни завиди...

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Емчочко мой!

 

 

 

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нинче, невероятна си!
  • Мила Нина, не те познавам, но те прегръщам... Прекрасно стихотворение си му посветила! А финалът е върхът!
Предложения
: ??:??