24 feb 2018, 19:39

xxx70 

  Poesía » De amor
436 0 3

                                 На Емо 

 

Ти си винаги с мен

всяка сутрин и вечер.

Пееш ми скъп рефрен

някъде отдалече.

 

С топлите си ръце

ласкаво ме прегръщаш.

Свети твойто лице.

Гони мъката в къщи.

 

Аз говоря със теб-

ту насън, ту наяве.

Черния страшен креп

думите ти стопяват.

 

Ти звезда си сега-

моя,нежна,различна.

Пазя твойта следа.

Все така те обичам.

 

 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??