14 may 2007, 23:26

Я, сърце! 

  Poesía
1041 0 3
Я, сърце!


Сврака проскубана нещо съзряла -

бляскаво, прозрачно стъкълце.

Радостно трепнало

алчното, сврачешко лице.

И просто така, на игра -

счупила съкровището си на две.

Отегчена отлетяла и горкото стъкълце

изтупкало едва, преди вечно да замре.

А птицата проклета така и не разбрала -

това било едно сърце...

© Момичето с маска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??