Представи си че в далечно царство
Над тебе се издига безгранична мощ
Дали ще бъде тежка тази нощ
Пренасяш се в мисли, а навън е вече тъмнина
Тихите ми стъпки напомнят ти спокойната луна
Опустошавайки стари тъжни времена
Запалените свещи осветяват пламнали очи
Единствено луната ще ги задържи Въпроси,
отговори, избор, яснота
В красива приказка за една мечта
Тайнствени пътеки, чисти езера
Думите ти напират да кажат толкова неща
Нежни звуци от безлюдната гора отпуснат слушаш в самота
В далечното царство дълга дълга е нощта
© Деница Филева Todos los derechos reservados