30.01.2019 г., 17:06 ч.

Яснота 

  Поезия
495 0 0

Представи си че в далечно царство

Над тебе се издига безгранична мощ

Дали ще бъде тежка тази нощ

Пренасяш се в мисли, а навън е вече тъмнина

Тихите ми стъпки напомнят ти спокойната луна

Опустошавайки стари тъжни времена

Запалените свещи осветяват пламнали очи

Единствено луната ще ги задържи Въпроси,

отговори, избор, яснота

В красива приказка за една мечта

Тайнствени пътеки, чисти езера

Думите ти напират да кажат толкова неща

Нежни звуци от безлюдната гора отпуснат слушаш в самота

В далечното царство дълга дълга е нощта

© Деница Филева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??