Яворова болест
Спри да питаш.
Виновна съм, а ти си
баш от този свят.
Аз съм художничка и анорексичка,
племенница на Яворов.
Обичам очите ти –
от тях не ме е страх.
Само те говорят в мен
на езика на Платон.
Любовта ми е свърталище
за удавници.
© Андриана Спасова Todos los derechos reservados
На мен не ми звучи тъжно, да тъгуват удавниците...
Браво, Андриана, хареса ми!
Добре дошла при нас, ще видиш колко е хубаво тук
Орегръдка!