8 jun 2013, 20:41  

Юда 

  Poesía
695 0 2

Тръгвам си и дано да ми простиш -

не изказах най-тежките си думи.

Наместо тях кинжал в ръцете ми блести

за белези, които няма да изгубиш.

 

За белези, които ще горчат

в очите на децата ни, когато

среднощно припознаем себе си в тях.

И ще премълчаваме в болка самотата.

 

А тази кръв по ръцете ми е вечна,

за да напомня до болка,  че съм луда.

Такава прошка би била безумно грешна,

щом с очите ми гледал те е  Юда.

© Пепп Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??