10 sept 2008, 12:18

За баба ми 

  Poesía » De amor
945 1 3

Ти с поглед ме дари

и живота си ми подари.

Не те запомних аз така,

като силната жена.

Разбрах те едва сега,

когато плача над пръстта.

© Йолина Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??