24 nov 2017, 15:07

За белезите от времето 

  Poesía » De amor
482 0 2

Времето лети.
Крилете му са вече захабени.
Но не спира.
Вече виждаме и чуваме.
И това ме плаши.
Потънали във времето
изгубихме душите наши.
Времето лети.
Крилете му са вече наранени.
И душата пак кърви 
от очите заслепени.

ГЕРГАНА ОСКАР

© Гергана Чолакова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??