17 oct 2017, 23:40

За болката отляво 

  Poesía » Otra
743 2 4

И все си мислят, че ми е добре
но не знаят всъщност нищо...
За сълзите, за разбитото сърце
и говорят, че съм имал всичко!
Нищо не му липсва – гледай.
С пръст ме сочат, а не знаят
че в мъж превърна се онова момче...
На какъв език да им го кажа?
Като счупен рицар аз се боря,
без броня и без защита.
За тъгата и раните – не знаят.
Цял живот във себе си ги крия!
От дете в момче, от поет в човек –
някой ден ще започна отначало!
Живея за да пиша, а ти чети –
аз само търся лек за болката отляво!

 

 

Калоян Калинов

(16-10-2017)

 

 

 

© Калоян Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??